Disketter 3 5

Deksel 4: Plastbeskyttelse 5: Papirring 6: Magnetisk plate 7: Platesektor. En diskett (engelsk: Floppy disk) er et bærbart lagringsmedium, som gir mulighet for . Jeg har noen gamle disketter med informasjon jeg gjerne skulle hatt ut.

Min PC har selvfølgelig ikke spiller for disse. Se beste pris på Verbatim Diskett 3. Les tester og omtaler før du skal kjøpe på nett. Nye, uåpnede disketter (4MB), pakker med forsegling selges.

Diskettene er av merke Sony og preformatted. Selger en diskettboks med gamle Amiga disketter som jeg har hatt lenge. Disse skal være i veldig god stand.

PC eiere i slutten av 19, som skrivbare optiske disker og flash media begynte å bli mer overkommelig. Disketten er pakket i et stivt, fôret plastomslag med et deksel som åpnes når data skal . Jeg har et problem med en av brukerne i systemet vårt. Personen har lagret en hel del dokumenter på floppy disketter hvorav flere av disse .