Hvor får man kjøpt quinoa

Hei Er det noen som vet hvor man kan få kjøpt Quinoa og ca pris? Har vært i to rema-butikker, kiwi, spar, rimi, coop mega, extra og prix, helsekostbutikk og apotek, ingen av disse hadde quinoa eller hadde hørt . Altså, jeg pleide å kjøpe quinoa på Kiwi, rimelig og god osv.

Så sluttet de å bruke den distributøren, og sluttet videre med quinoa. Quinoa Bergen – Mat og drikkeinnlegg6. Mange av mine norske venner, særlig de med små barn som meg, blir svært interessert i å prøve quinoa når jeg nevner at min lille sønn spiser . I Norge er Heramb gård på Ringsaker først ut med quinoa for salg.

Foreløpig får du den bare i utvalgte butikker, men avlingen utvides stadig. Quinoa, her er fakta, oppskrifter og næringsinnhold. Quinoa får du kjøpt på velassorterte matvarebutikker som Meny, Ultra, Centra, Ica Maxi . Quinoa er ikke bare en snakkis blant kostholdsbevisste nordmenn.

Brukes i så vel varme som kalde salater, i alt der man ellers kunne brukt. Akkurat hvor dumme og grusomme erobrerene var, burde også være en . Jammen bra man lærer så lenge man lever! Quinoa er med i flere oppskrifter her på bloggen, og det hender ofte jeg får spørsmål fra dere .