Min sky logg inn

Lagre, Se og Dele dine Bilder og Filer via Min Sky! Dine bilder; Dine filer; Søppelbøtte. Min Sky lagrer alle bildene og filene dine trygt på ett sted. Min Sky, logg inn på Mine sider og bestill din inkluderte lagringsplass.

Min Sky lar deg lagre bilder og videoer fra mobilen din trygt på ett sted. Det er enkelt å laste opp bilder, og like enkelt å dele innhold med andre. Skytjenesten Min Sky er inkludert i alle private mobil-, mobilt bredbånd- og.

Logg inn på Mine sider og få din inkluderte lagringsplass. Med Min Sky trenger du ikke bekymre deg for at du ikke har tatt sikkerhetskopi, eller frykte at bildene går tapt om mobilen skulle takke for seg. Det har aldri vært enklere å lagre minnene dine trygt! Min Sky er veldig enkel å bruke, og du kan være trygg på at alle bilder og videoer du lagrer i Min Sky er . Med Min Sky kan du lagre, se og dele bilder og videoer trygt og enkelt – alle dine minner på ett sted.

Logg inn med e-postadresse; Ny bruker?